ESPAVO PRAKTIJK

Massage-oliën

Bij de massage-therapie worden de volgende oliën gebruikt:

 

COSMIC & FLOWER CHAKRA-OLIËN

WAT IS HET?
Deze 7 oliën zijn een combinatie van heilige Egyptische chakra-oliën en een Cosmic & Flower energy. 

UITWERKING

De oliën balanceren op een subtiele, doch doeltreffende manier de 7 basischakra's, waardoor deze naar behoren kunnen functioneren om het meridiaansysteem te laten doorstromen. 

 
* 1. Rode Amber
Zuivert belastende onbewuste en bewuste emoties op zielsniveau. Activeert de Ik Ben kracht, waardoor men in kan gaan zien wat men nodig heeft om zichzelf gelukkig te voelen. Geeft inzicht hoe men zichzelf en anderen kan helpen. Stelt in staat om het dagelijks leven te accepteren om zich vrij en flexibel hierin te kunnen bewegen. Geeft inzicht in de basis van een probleem, werkt op het niveau van het probleem en laat inzien waarom men zich dit naar zich toetrekt. 

* 2. Musk 
Heelt het innerlijk kind, brengt zekerheid, geborgenheid, vergemakkelijkt het loslaten en laat in vertrouwen herinneren dat alles zich naar behoren uitwerkt op het juiste moment. Gevoelens van angst, schuld, onzekerheid en onrust worden naar het bewustzijn gebracht, waardoor men in staat is deze te ervaren, begrijpen en los te laten.

 

* 3. Jasmijn
Geeft kracht om los te laten en te vergeven. Helpt bij depressieve stemmingen. Activeert de innerlijke zonnestralen die nodig zijn om het dagelijkse bewustzijn te doorbreken en zich te bevrijden van depressiviteit en gemoedsstemmingen. Balanceert de menselijke zwakte en helpt om het onderscheid van de dualiteit te begrijpen en in harmonie met elkaar te brengen.

 

* 4. Roos
Activeert evenwicht/balans in het er vanuit je hart durven zijn. Werkt harmoniserend op emotionele verstoringen (die de oorzaak zouden kunnen zijn van fysieke klachten zoals bijvoorbeeld een vezwakt immuunsysteem, disbalans in het hormoonstelsel, stress, migraine, hoofdpijn, slaapstoornissen, schouder- en nekpijn e.d.).

 

5. Amber Kashmir
Geeft een geborgen gevoel in het hier en nu. Stelt je in staat om vrij en zonder angst je eigen waarheid tot expressie te brengen. Helpt je om door je angsten heen te gaan en jezelf hiervan te bevrijden, waardoor je in je eigen kracht komt te staan.

 

* 6. Sandelwood 
Activeert het innerlijke inzicht in de eigen identiteit. Werkt harmoniserend op gevoelens van stress (die de oorzaak zouden kunnen zijn van fysieke klachten zoals bijvoorbeeld een verzwakt immuunsysteem, concentratie-verlies, irritaties, gewrichtsklachten, artritis en rheuma e.d.). 

 

* 7. Lotus
Geeft fysieke en energetische ruimte om de droom van wie je werkelijk bent te manifesteren. Werkt als een spirituele transporteur waardoor men zich met het mysterie kan verbinden en op een hoger spiritueel niveau kan komen. Opent de deur voor spirituele communicatie.

COSMOS OLIE & DETGHEMA OLIE

WAT IS HET?
De Cosmos & Detghema olie zijn Braziliaans-Sjamanistische oliën die behoren tot de krachtigste energetische beschermers uit het regenwoud. 

UITWERKING

De oliën zorgen voor ontspanning en voor een goede bescherming tegen de negatieve invloeden van de buitenwereld. De oliën werken niet alleen op de gebruiker zelf, maar ook op diens naaste omgeving. 

Cosmos Olie
- brengt de geest tot rust, opent de chakra's en aardt.
- helpt bij het oplossen van blokkades.
- reinigt de aura.

Cosmos-olie brengt de geest tot rust, opent de chakra’s en laat de energie goed doorstromen. De olie helpt ook bij het opheffen van blokkades, geeft spirituele zuivering en verdrijft het negatieve.

Cosmos olie kan samen met de Detghema olie gebruikt worden. De Cosmos-olie is vooral een aanrader voor overdag en straalt een heerlijk aroma uit. 


Detghema Olie
- beschermt de lichaamseigen energie.

Aanbevolen bij
- slaapproblemen
- depressies
- slechte aarding
- als bescherming tijdens energetische behandelingen
- als bescherming van zieken, bij opname in het
  ziekenhuis

- hyperactieve kinderen
- onrustige baby's

Cosmic & Flower Chakra-oliën
Cosmic & Flower Chakra-oliën

COSMIC & FLOWER CHAKRA-OLIËN THUIS GEBRUIKEN?

De gekozen Cosmic & Flower chakra-olie bij het opstaan en vóór het slapen gaan op het betreffende chakra aanbrengen en inmasseren. Volg hierbij vooral wat je intuïtie je ingeeft.

   

Daarnaast kan de olie gebruikt worden als:

- massage-olie

- parfum-, huid- en/of bad-olie

- etherische olie in een olie-brander

 

Het is aan te raden om met één olie tegelijk te werken.


 Folder >>

Folder Cosmic & Flower chakra oliën >>
Folder Cosmic & Flower chakra oliën >>

COSMOS OLIE & DETGHEMA OLIE THUIS GEBRUIKEN?

Breng één of beide oliën met een draaiende beweging van een vingertop aan op alle chakra's.
1 druppel is voldoende voor het behandelen van 3 chakra's.


Het is aan te raden eerst de Cosmos en daarna de Detghema olie aan te brengen.

 

Overige gebruiksmogelijkheden:
- Een druppel van één of beide oliën op de polsen
  aanbrengen 

- Een druppel van één of beide oliën aanbrengen op
  een zakdoekje dat men bij zich draagt of naast het
  bed legt

- 5 tot 10 druppels van één of beide oliën aan het
  badwater toevoegen

Cosmos & Detghema
Cosmos & Detghema