ESPAVO PRAKTIJK

Feedback van cliƫnten: Massages

Chakra-olie

Chakra-olie

  
"Wat mij betreft is het een gouden greep om de chakra oliën van Cosmic & Flower in te zetten! Het geeft zo'n ontzettende 'boost' aan mijn energie dat ik me veel beter in mijn lichaam voel. De combinatie met de Cosmos en Detquema olië is ook erg fijn: daardoor voel ik dat mijn chakra's heel goed gereinigd worden. Zó mooi...."

Mijn proces

"De massage behandelingen zijn over het algemeen ontspannend en rustgevend.

Daarnaast kan het ook soms pijnlijk of confronterend zijn. Ook zie ik soms kleuren of beelden uit mijn verleden.
Het maakt hoe dan ook veel los.

Tussen de behandelingen door merk ik dat ik veel aan het verwerken en loslaten ben. Mijn dromen zijn dieper,
intenser en heftiger geworden.

Mijn beslissing de chakra olie ook thuis te gaan gebruiken heeft dit proces enorm goed gedaan."
 

Haptonomie, maar dan dieper....

Haptonomie, maar dan dieper....

  

"Om een beetje te kunnen aangeven wat de massage-therapie voor me doet, kan ik het het beste vergelijken met haptonomie. Het laat me voelen wat er in mij(n lichaam) opgeslagen ligt: alle gevoelens en emoties waar ik me eerder niet bewust van was, maar die mijn lichaam dus wel degelijk heeft opgeslagen.

Gevoelens waar ik in het verleden niet naar heb durven kijken, me geen raad mee wist, die te bedreigend voor me waren. Dat alles komt beetje bij beetje aan het licht. Het maakt dat ik me steeds beter en lichter ga voelen en mezelf op een manier leer kennen die nieuw voor me is: echt in contact met mezelf, dat is heerlijk."

Begripvol, rustgevend & ontspannend

"Ik vind de combinatie van de gesprekken voor en na de behandeling, samen met de massages heel erg goed. Het geeft me echt het gevoel dat je op één lijn zit met waar ik op dat moment sta in mijn proces. Het is elke keer weer heel verhelderend en inspirerend. Je hebt een prettige, rustige, vertrouwen-wekkende uitstraling en dat is voor mij heel erg belangrijk. En dan natuurlijk je handen: die zijn goud waard!"
   

Bijzonder: chakra-olie

Bijzonder: chakra-olie

  

"Lieve Sylvia,
De chakra-oliën zijn de krachtigste ondersteunende en transformerende hulpmiddelen die ik de afgelopen 12 jaar in mijn helingsproces ben tegengekomen. Ik kwam spontaan in een wedergeboorte terecht.

De olie brengt wonderlijke genezingen op gang, middels regressies en inzichten. Ze helpen je om steeds dichter bij je Kern en je Kracht te komen."

Massage-behandeling

"Hoi Sylvia,
Nu ik nog maar één keer voor een massage bij je ben geweest, voel ik toch al een groot verschil: ik zit beter in mijn vel,
kom beter uit de verf en voel me sterker en meer ontspannen. Ik kijk uit naar de volgende massages!"

   

Wonderlijk...

Wonderlijk...

"De chakra-massages zijn heerlijk ontspannend. Wat ik heel wonderlijk vind, zijn de prachtige kleuren die ik elke keer weer zie tijdens de behandeling. Alsof ik in een heel andere wereld terechtkom..."

Massage-therapie

"Lieve Sylvia,
Hierbij wil ik je laten weten dat ik veel baat heb bij de massage-therapie die ik bij je onderga. Het helpt me -oude- blokkades op te heffen en meer in het hier en nu te leven. Ik voel me meer in balans, ben beter in contact met mijn gevoelens en voel me zekerder en krachtiger. Sinds ik de chakra olie ook thuis ben gaan gebruiken is dit proces alleen nog maar versterkt. Geweldig!!!"
   

Bijzondere uitwerking

"De massage-behandelingen die je geeft zijn uniek in hun soort. Het is met niets te vergelijken, maar heeft een zeer bijzondere uitwerking. De dagen erna komt er altijd veel bij me los. Vaak dingen die daarvoor behoorlijk vast zaten.

Ik heb het gevoel dat je dat tijdens de behandelingen op een heel diep nivo aanraakt en losmaakt. Heerlijk!"
   

Mijn ervaring

"Ik moet zeggen dat ik de massages in combinatie met de oliën nogal confronterend vind. Alles wat er diep van binnen in je leeft wordt als het ware aangeraakt en naar boven gehaald. Echt heel heftig hoor! Toch ben ik blij dat ik het proces ben aangegaan omdat ik me uiteindelijk echt veel beter en lichter ben gaan voelen. Dit is beter dan praten..."
   

Subtiel proces, groots resultaat....

Subtiel proces, groots resultaat....

"Wat ik zoal ervaar tijdens en door de massage-therapie laat zich heel moeilijk in woorden 'vangen', maar dat er heel veel in gang gezet wordt, is zeker. Langzamerhand voel ik dat er -positieve!- veranderingen optreden in hoe ik me voel, gedraag en uit. En dat alles eigenlijk zonder dat ik daar iets voor doe: het gebeurt gewoon! Het voelt alsof ik steeds 'lichter' en meer 'levend' wordt. Super!"

Chakra-massages

"Lieve Sylvia,
Ik wil je bedanken voor de liefdevolle en warme manier waarop je steeds de massages hebt uitgevoerd. De behandelingen hebben op mij een diepgaand en transformerend effect gehad. Het heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht en me in staat gesteld veel ballast los te laten en oud zeer te helen. Ik voel me een stuk lichter en heb een grote sprong voorwaarts kunnen maken!"
   

Chakra-olie

Chakra-olie

 

"Hallo,


Sinds iets minder dan een jaar gebruik ik de chakra olie die bij de massages ingezet wordt ook thuis.

Ik merk duidelijk dat ik meer in contact ben met mezelf/mijn gevoel en intuïtie, ik voel me krachtiger en meer aanwezig. Bedankt hiervoor!"

Massage-therapie

"De behandelingen helpen me erg goed bij het verwerken en loslaten van allerlei oud zeer. Soms komen er gevoelens, beelden en herinneringen naar boven waarvan ik niet eens (meer) wist dat ze (nog) in me leefden. Het mooie hiervan is dat het gewoon loskomt, haast als vanzelf. Soms is het wel confronterend vanwege de heftigheid van de gevoelens. Soms komen de gevoelens heel subtiel naar buiten. Hoe dan ook, het is vooral heel bevrijdend. Met dank aan de oliën, èn jouw handen natuurlijk!"
   

Aarding

"Ik vind het heel mooi om te ervaren dat ik door de behandelingen zoveel beter geaard ben."
  

Chakra-olie

Chakra-olie

"Lieve Sylvia,
Wat ben ik blij dat ik -via jouw praktijk- in contact ben gekomen met de chakra oliën! Het is zo'n eenvoudige en tegelijkertijd bijzonder doeltreffende manier om heel diep te gaan in mijn proces. De massage-therapie die je geeft vult dit prachtig aan: heel subtiel en toch heel krachtig, zacht en uitnodigend... Alles wordt haast als vanzelf zichtbaar & voelbaar en mag opgeruimd en losgelaten worden. Thanx!"

Massage-olie

"Dag Sylvia,
Sinds enige tijd 'werk' ik nu -op jouw advies- met de chakra olie.

Ik merk dat ik veel beter en dieper bij mijn gevoel kan komen.

Het is net of het allemaal -op een zachte, uitnodigende manier- losgemaakt wordt en weer kan gaan stromen. Dank!"


 Terug naar Massage-therapie >>