ESPAVO PRAKTIJK

Feedback van cliŽnten: Massages

CHAKRA-OLIE:

  
"Wat mij betreft is het een gouden greep om de chakra oliën van Cosmic & Flower in te zetten! Het geeft zo'n ontzettende 'boost' aan mijn energie dat ik me veel beter in mijn lichaam voel. De combinatie met de Cosmos en Detquema olië is ook erg fijn: daardoor voel ik dat mijn chakra's heel goed gereinigd worden. Zó mooi...."

MIJN PROCES:

"De massage behandelingen zijn over het algemeen ontspannend en rustgevend.

Daarnaast kan het ook soms pijnlijk of confronterend zijn. Ook zie ik soms kleuren of beelden uit mijn verleden.
Het maakt hoe dan ook veel los.

Tussen de behandelingen door merk ik dat ik veel aan het verwerken en loslaten ben. Mijn dromen zijn dieper,
intenser en heftiger geworden.

Mijn beslissing de chakra olie ook thuis te gaan gebruiken heeft dit proces enorm goed gedaan."
 

HAPTONOMIE, MAAR DAN DIEPER...

  

"Om een beetje te kunnen aangeven wat de massage-therapie voor me doet, kan ik het het beste vergelijken met haptonomie. Het laat me voelen wat er in mij(n lichaam) opgeslagen ligt: alle gevoelens en emoties waar ik me eerder niet bewust van was, maar die mijn lichaam dus wel degelijk heeft opgeslagen.

Gevoelens waar ik in het verleden niet naar heb durven kijken, me geen raad mee wist, die te bedreigend voor me waren. Dat alles komt beetje bij beetje aan het licht. Het maakt dat ik me steeds beter en lichter ga voelen en mezelf op een manier leer kennen die nieuw voor me is: echt in contact met mezelf, dat is heerlijk."

BEGRIPVOL, RUSTGEVEND & ONTSPANNEND:

"Ik vind de combinatie van de gesprekken voor en na de behandeling, samen met de massages heel erg goed. Het geeft me echt het gevoel dat je op één lijn zit met waar ik op dat moment sta in mijn proces. Het is elke keer weer heel verhelderend en inspirerend. Je hebt een prettige, rustige, vertrouwen-wekkende uitstraling en dat is voor mij heel erg belangrijk. En dan natuurlijk je handen: die zijn goud waard!"
   

BIJZONDER: CHAKRA OLIE

  

"Lieve Sylvia,
De chakra-oliën zijn de krachtigste ondersteunende en transformerende hulpmiddelen die ik de afgelopen 12 jaar in mijn helingsproces ben tegengekomen. Ik kwam spontaan in een wedergeboorte terecht.

De olie brengt wonderlijke genezingen op gang, middels regressies en inzichten. Ze helpen je om steeds dichter bij je Kern en je Kracht te komen."

MASSAGE-BEHANDELING:

"Hoi Sylvia,
Nu ik nog maar één keer voor een massage bij je ben geweest, voel ik toch al een groot verschil: ik zit beter in mijn vel,
kom beter uit de verf en voel me sterker en meer ontspannen. Ik kijk uit naar de volgende massages!"

   

WONDERLIJK:

"De chakra-massages zijn heerlijk ontspannend. Wat ik heel wonderlijk vind, zijn de prachtige kleuren die ik elke keer weer zie tijdens de behandeling. Alsof ik in een heel andere wereld terechtkom..."

MASSAGE-THERAPIE:

"Lieve Sylvia,
Hierbij wil ik je laten weten dat ik veel baat heb bij de massage-therapie die ik bij je onderga. Het helpt me -oude- blokkades op te heffen en meer in het hier en nu te leven. Ik voel me meer in balans, ben beter in contact met mijn gevoelens en voel me zekerder en krachtiger. Sinds ik de chakra olie ook thuis ben gaan gebruiken is dit proces alleen nog maar versterkt. Geweldig!!!"
   

BIJZONDERE UITWERKING:

"De massage-behandelingen die je geeft zijn uniek in hun soort. Het is met niets te vergelijken, maar heeft een zeer bijzondere uitwerking. De dagen erna komt er altijd veel bij me los. Vaak dingen die daarvoor behoorlijk vast zaten.

Ik heb het gevoel dat je dat tijdens de behandelingen op een heel diep nivo aanraakt en losmaakt. Heerlijk!"
   

MIJN ERVARING:

"Ik moet zeggen dat ik de massages in combinatie met de oliën nogal confronterend vind. Alles wat er diep van binnen in je leeft wordt als het ware aangeraakt en naar boven gehaald. Echt heel heftig hoor! Toch ben ik blij dat ik het proces ben aangegaan omdat ik me uiteindelijk echt veel beter en lichter ben gaan voelen. Dit is beter dan praten..."
   

page loading