ESPAVO PRAKTIJK

Feedback van cliƫnten: Horoscoop-consult

"Heel prettig en open. Ook zorgvuldig."
---

"Sylvia ervaar ik als open, oprecht en ruimte gevend. Zorgvuldig in de aanpak. Ze vraagt ook of de thema's die ze tegen is gekomen resoneren. Creeërt een rustige sfeer met een een heerlijk kopje thee. Ze maakt het comfortabel."

---
"De duiding vond ik duidelijk en professioneel. Warm tegelijkertijd."
---

"Ik heb je ervaren als professioneel, waarbij ik je houding als prettig, waarderend en niet-oordelend heb ervaren. open en met volledige aandacht."
---

"De opbouw van het gesprek was prettig. de thema's die zijn aangestipt zijn ook mijn relevante thema's."

---
"Open, oordeelloos, professioneel en zorgvuldig."
---

"Ik heb je ervaren als een hele prettige en betrouwbare gesprekspartner."

---
"Vertrouwd en deskundig."

---
"De duiding werd op een heel professionele manier gegeven en was zeer duidelijk en verhelderend. To the point ook. Ik heb mooie nieuwe inzichten mogen ontvangen. Ook kreeg ik de nodige bevestigingen. De vragen, die ik van tevoren had doorgegeven aan Sylvia, heeft zij allemaal kunnen beantwoorden."
---

"Het was een erg mooie duiding; ik stond versteld van de deskundigheid en duidingsvaardigheden van Sylvia."
---

"Het gesprek heb ik als zeer professioneel ervaren. Grondig voorbereid, duidelijk en to the point. Zeer verhelderend ook, met voldoende ruimte voor mijn inbreng/vragen/aanvullingen. Sylvia bewaakte de rode draad van het gesprek en voorkwam te vergaande afdwalingen."

---
"Ik vond het een geweldige ervaring. Het was mijn eerste duiding en ik heb deze als een hele fijne steun in de rug ervaren. Op een wijze die niet vaak voorkomt. Totaal."

"Mijn ervaring was boven verwachting. Ik merkte dat ik ervan onder de indruk was."

---
"Het heeft me een heel stuk zekerheid gegeven. Punten waarop ik niet meer aan mezelf twijfel en deze twijfel - impasse is op punten doorbroken."

---
"Sylvia heeft het vermogen om impliciete vragen op te pakken en te beantwoorden. En een vrij compleet antwoord te geven. Op het niveau van totaliteit te werken."

---
"De astrologische duiding is akelig nauwkeurig en overeenkomstig mijn leven tot nu toe. Het is knap zoals jij woorden hebt weten te vinden voor mijn ziele roerselen. En het bevestigt mij ook in mijn gevoelens en de lessen die ik heb geleerd."

---
"Al met al is het een heel duidelijke en herkenbare horoscoop-duiding geworden, waar in veel grote thema’s die in mijn leven hebben gespeeld en soms nog spelen aan bod zijn gekomen. Je bent hier echt goed in."

---
"De duiding heeft me in eerste instantie geraakt omdat ik me zo erin herkende, verder heeft het me ook rust gegeven te weten dat datgene wat ik doorgemaakt heb en thema’s die terugkomen werkelijk bij mijn levensopdracht horen. Ook al had ik het vermoeden dat bepaalde situaties niet voor niets waren, en dacht ik de diepere betekenis te hebben gevonden, het is fijn om achteraf een astrologische duiding te krijgen waarin mijn vermoedens worden bevestigd."

---
"Weet je het voelt voor mij alsof ik mijn toneelstuk heb gespeeld waarvan ik nu achteraf het script onder ogen heb gekregen. Mooi! Dank je wel!"
---

"Dank voor de duiding, ik heb er echt heel veel aan! Eindelijk erkenning voor wat ik al 50 jaar voel!"
---
"Duidelijke, aandachtige en heldere duiding."
---

"Ik vind de ruimte erg fijn, rustig en helder, de zorg voor een goede zit met zelfs een kussen onder mijn voeten. Verder heb ik je uitleg ook als heel positief ervaren. En de openheid, je zoeken en vinden, heel mooi."

---
"De duiding heeft mij in ieder geval weer meer duidelijkheid gegeven in hoe ik in het leven sta en hoe dat o.a. te maken heeft met mijn verleden."

--- 
"Je bent bij Sylvia in goede handen."   


 
Terug naar Geboorte- en/of Relatie-horoscoop >>